Resultaten voor ramen en deuren hout

ramen en deuren hout
 
Profielen Exclusieve houten ramen van hoge kwaliteit engels.
Wij kozen voor onze woning in landelijke stijl een combinatie van houten en aluminium steellook ramen. In de toonzaal in Brugge was er een eerste positief contact met Lisa De Boes en ook de verdere opvolging en planning van ons project verliep vlot. Kortom mooie ramen en deuren voor onze landelijke woning.
Ramen en deuren in hout De Boever Aluminium PVC.
Ramen en deuren in PVC. Ramen en deuren in hout. Ramen en deuren in hout. De Boever Diensten Ramen Deuren Ramen en deuren in hout. Ramen en deuren in hout. Geen materiaal is natuurlijker dan hout om ramen en deuren in te maken.
Hout ramen en deuren Baens.
Buitenschrijnwerk ramen en deuren Belgian Woodforum.
Ze zijn niet transparant en maken de houtstructuur onzichtbaar. Dit is de klassieke methode om houten ramen en deuren af te werken. Een spuitinstallatie brengt een watergedragen dekkende verf of transparante beits tot in de kleinste hoekjes van het hout.
Houten ramen en deuren: 2 generaties vakmanschap BAETEN-VAN ES.
Houten ramen en deuren: 2 generaties vakmanschap. Trend: de revival van hout ramen. Hout eist opnieuw een hoofdrol op. Hout is een natuurlijk materiaal dat uitstekend isoleert en een warme uitstraling heeft. De productie van houten ramen is verschoven van een ambacht naar een hoogtechnologisch productieproces.
Houten ramen en deuren Pouleyn.
Gekend om haar harde kern, prachtige uitstraling en een gevlamde structuur. Om het hout waterafstotend te maken en een prachtige egale vergrijzing te bekomen ontwikkelde Pouleyn doorheen de jaren zijn eigen hydro-olie. Deze bescherming zorgt voor een gering krimp en zwelgedrag, en een jarenlange bescherming. Door rechtstreeks bij de houtontginner aan te kopen, kiezen wij voor milieubewust produceren. Naast hoogstaande kwaliteit zetten wij dus ook sterk in op onze ecologische voetafdruk. Massieve Onderregel en Vleugelneus. Met hoogtechnologische frezen en de grootste Working Process raamstraat in België, kunnen volledige onderregels en vleugelneuzen in één stuk bewerkt worden, zodat er geen verlijming nodig is en uw ramen veel langer meegaan. Pouleyn was de eerste in België die dit aanbood. Bekijk onze brochure. Innovatie staat voorop. Door een passie voor product en gedrevenheid slaagt Pouleyn er in om steeds te blijven innoveren. Alle ramen en deuren worden op maat gemaakt naar uw smaak en naar een kleur volledig naar uw keuze, zodat dit perfect aansluit bij bestaande elementen.
Houten ramen. keyboard-arrow-down MaterialIcons-Regular. Tekengebied 2. Tekengebied 2. Tekengebied 2. Artboard 1.
Ramen Deuren Schuifraam Alle producten Waarom Profel Werkwijze Inspiratie Contact. Over Profel Premies Kleuren kiezen Prijzen. Service garantie Kwaliteitslabels Beglazing Vacatures. België nl Belgique fr Nederland nl Frankrijk fr. Ramen op maat in pvc, aluminium of hout. Ambachtelijke houten ramen. Ambachtelijke houten ramen. Steeds een passende oplossing in de stijl van je woning! Authentiek, warm en esthetisch.

Contacteer ons